Dameklip

Lad mig klare opgaven for dig

Hos Hair by Nørlund tilbyder en bred vifte af opgaver – store som små. Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber jeg altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt mig endelig.

Grundig kommunikation fra start

Jeg har stor forståelse for, at mine kunders behov og ønsker kan variere, så jeg tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan jeg bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Jeg spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Jeg holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det.

Det er vigtigt for mig, at mine kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Kontakt mig i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til mig på telefon (+45) 25 75 60 80 eller send en mail til kontakt@hairbynorlund.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 25 75 60 80
kontakt@hairbynorlund.dk